Lid worden

Lid worden

Tijdens de cluburen is meestal een bestuurslid (Jan Bertrem of Dany Geysels) aanwezig bij wie je terecht kunt met al je vragen.

Wie geïnteresseerd is, krijgt de mogelijkheid om tweemaal eens vrijblijvend te komen spelen. Beslis je daarna om lid te worden, dan vragen we je om het  aansluitingsformulier  in te vullen 🙂

Het lidgeld overschrijven op rekeningnummer BE62  001 – 382 43 07 – 61 van de Badmintonclub Pimpernel Meise met vermelding van de naam van het lid.  Men is pas verzekerd na betaling van het lidgeld !!

Spontaan sporten voltijds verzekerd

Uniek aan deze sportverzekering van Sporta is dat ze sporters aanmoedigt om ook in hun vrije tijd gezond te sporten. Leden wiens sportbehoefte tot buiten de clubactiviteiten reikt, zijn automatisch verzekerd voor zogeheten ‘gezondheidssporten’. Concreet wil dat zeggen dat je als Sporta-lid 24u op 24u verzekerd bent wanneer je op eigen initiatief gaat joggen, fietsen **, zwemmen, fitness, wandelen, rolschaatsen of yoga doen. Ideaal voor wie in zijn vrije tijd een extra sportsessie wenst. Iedereen geniet gratis van die optie!

**Onder fietsen valt: verplaatsingen buiten wedstrijdverband waarbij trapondersteuning vereist is, zijnde: fietsen, elektrisch fietsen, mountainbiken, handbiken en rolstoelfietsen. Als je elektrisch fietsen aanbiedt, lees dan zeker deze belangrijke regulering van Ethias na.

Lidgeld

Het lidgeld voor de periode van 1 november 2022 tot 30 oktober 2023 bedraagt incl. verzekering slechts :
– 60 euro voor volwassenen !
– 45 euro (voor overige gezinsleden die onder hetzelfde dak wonen )
30 euro voor jeugdleden van 12 tot 18 jaar.
– gratis voor -12 jarigen   (kunnen enkel spelen indien een veld vrij is).

De club bezorgt je dan een formulier om een deel van je lidgeld terug te vragen aan jouw mutualiteit.
Naargelang soort van mutualiteit kan dit bedrag tot 55 euro oplopen.
Wij trachten het lidgeld zo laag mogelijk te houden in onze club. 😉

WIL JE LID WORDEN IN DE LOOP VAN EEN SEIZOEN, DAN ZAL HET LIDGELD AANGEPAST WORDEN VOLGENS WAT NOG REST VAN DATZELFDE SEIZOEN
Vanaf 1 januari 2023: 50 euro  (incl. verzekering 11 euro tot 30 september 2023.)
Vanaf 1 maart 2023   : 40 euro  (incl. verzekering 11 euro tot 30 september 2023))
Vanaf 1 juni 2023 :  20 euro  (incl. verzekering 11 euro tot 30 september 2023).