Lid worden

Lid worden

Tijdens de cluburen is meestal een bestuurslid (Jan Bertrem of Dany) aanwezig bij wie je terecht kunt met al je vragen.

Wie geïnteresseerd is, krijgt de mogelijkheid om tweemaal eens vrijblijvend te komen spelen. Beslis je daarna om lid te worden, dan vragen we je om het  aansluitingsformulier  in te vullen 🙂

Het lidgeld overschrijven op rekeningnummer BE62  001 – 382 43 07 – 61 van de Badmintonclub Pimpernel Meise met vermelding van de naam van het lid.  Men is pas verzekerd na betaling van het lidgeld !!

Spontaan sporten voltijds verzekerd

Uniek aan deze sportverzekering van Sporta is dat ze sporters aanmoedigt om ook in hun vrije tijd gezond te sporten. Leden wiens sportbehoefte tot buiten de clubactiviteiten reikt, zijn automatisch verzekerd voor zogeheten ‘gezondheidssporten’. Concreet wil dat zeggen dat je als Sporta-lid 24u op 24u verzekerd bent wanneer je op eigen initiatief gaat joggen, fietsen **, zwemmen, fitness, wandelen, rolschaatsen of yoga doen. Ideaal voor wie in zijn vrije tijd een extra sportsessie wenst. Iedereen geniet gratis van die optie!

**Onder fietsen valt: verplaatsingen buiten wedstrijdverband waarbij trapondersteuning vereist is, zijnde: fietsen, elektrisch fietsen, mountainbiken, handbiken en rolstoelfietsen. Als je elektrisch fietsen aanbiedt, lees dan zeker deze belangrijke regulering van Ethias na.

Lidgeld

Het lidgeld voor de periode van 31 augustus 2020 tot 31 augustus 2021 bedraagt incl. verzekering slechts :
– 60 euro voor volwassenen !
– 45 euro (voor overige gezinsleden die onder hetzelfde dak wonen )
30 euro voor jeugdleden van 12 tot 18 jaar.
– gratis voor -12 jarigen   (kunnen enkel spelen indien veld niet bezet is).

WIL JE LID WORDEN IN DE LOOP VAN EEN SEIZOEN, DAN ZAL HET LIDGELD AANGEPAST WORDEN VOLGENS WAT NOG REST VAN DATZELFDE SEIZOEN
Vanaf 1 januari : 40 euro  (incl. verzekering 11 euro)
Vanaf 1 maart    : 30 euro  (incl. verzekering 11 euro)
Vanaf 1 juli :  11 euro (incl. verzekering tot en met augustus 2020).